emails sent from website does not work

An area for members to share experiences and find help with using ArtWeb

Postemails sent from website does not work

by evigstottner » Wed Apr 29, 2009 10:27 am

I am probably just again being a bit thick here. :oops: I am rarely contacted through my website - that is someone sending me an e-mail via the contact page on my site.
Now this morning I tried to click on the 'send e-mail' tab on the contact page and nothing seems to happen? Does it need to be activated? Or is it that I cant contact myself ? How do I check whether the e-mail is working or not?
Thanks for shedding light on this one
Evi
User avatar
evigstottner
Forum Newbie
Posts: 15
Joined: Thu Oct 18, 2007 12:34 pm

PostRe: emails sent from website does not work

by wendypuerto » Wed Apr 29, 2009 1:04 pm

Hello Evi No your not being thick it should let you know it has been sent.

I do know over the last couple of weeks my mail has not relayed to my other personal email box at a different address so it might be worth getting admin to double check it for you just incas there is a technicle hitch with it. :)
User avatar
wendypuerto
Power User
Posts: 2082
Joined: Tue Jan 16, 2007 7:24 am
Location: Chelmsford

PostRe: emails sent from website does not work

by evigstottner » Thu Apr 30, 2009 10:48 am

Hi Wendy
I think I figured it out, there is no problem with receiving and notifying of e-mails. In fact I sent one to myself and I received it and a notification got sent to my personal e-mail as well. :lol:
Evi
User avatar
evigstottner
Forum Newbie
Posts: 15
Joined: Thu Oct 18, 2007 12:34 pm


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest